Bedrukte ballonnen kopen bij DeBedrukteBallon.nl

Al sinds 2004 ben je bij ons aan het goede adres als het gaat om kwalitatieve bedrukkingen op ballonnen. Bij DeBedrukteBallon.nl kun je bedrukte ballonnen kopen als originele reclame uiting of als bijzondere feestversiering met een persoonlijk tintje. Een reclame ballon kopen doe je via onze website snel en gemakkelijk. Ons uitgebreide assortiment en de enorme hoeveelheid mogelijkheden maken iedere gelegenheid onvergetelijk. Onze ruime ervaring geeft jou de garantie dat je enkel kwaliteit geleverd krijgt.

 

Reclame ballonnen voor iedereen

Een reclame ballon kopen kan gemakkelijk en snel via DeBedrukteBallon.nl. Met een mooie reclame ballon genereer je naamsbekendheid, val je op en maak je van iedere (werk)dag een feestje. Hang een aantal ballonnen aan jouw winkel of bedrijfspand, zodat klanten en bezoekers je altijd weten te vinden. Vier iedere gebeurtenis of mijlpaal met ballonnen met een persoonlijke bedrukking. Een opening van een nieuwe zaak, het uitbrengen van een nieuw artikel of het uitbreiden van een dienstenpakket kan weergegeven worden op jouw eigen ballonnen. Bovendien is deze originele reclame uiting uitermate geschikt om als relatiegeschenk uit te delen op bijvoorbeeld evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten.

Je maakt niet alleen kinderen blij, maar je zorgt er ook voor dat jouw bedrijf vaak in het oog springt.

 

Originele reclame maken

Wil je het echt groots aanpakken? Bestel dan onze geweldige reuzenballonnen. Je kunt bij ons een grote bedrukte ballon kopen in verschillende afmetingen. Onze reuzenballonnen worden geleverd in de maten 57, 65, 80, 120 en zelfs 155 centimeter. Met deze grote ballonnen val je zeker weten op.  De ballonnen zullen in de smaak vallen bij onder andere scholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en speelparadijzen. Uiteraard kunnen de reuzenballonnen naar wens bedrukt worden. Je kunt er voor kiezen om de ballon aan één kant of aan beide zijden te laten bedrukken. Daarnaast kun je de gekozen afbeelding in één of meerdere kleuren laten printen. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Ken je onze punch ballonnen al? Een reclame ballon kopen bij DeBedrukteBallon.nl betekend originele reclame. De punch ballonnen zijn stevig, ongeveer een halve meter groot en maken gegarandeerd indruk. Het zijn ontzettend leuke speeltjes voor jong en oud. Ook deze ballonnen kunnen bedrukt worden met een logo, foto of tekst. Een bedrukte ballon kopen kan gemakkelijk via onze website.

 

Mooie kwaliteit

Al ruim 10 jaar zetten wij ons in om voor jou de mooiste bedrukte ballonnen te leveren. Een bedrukte ballon kopen via DeBedrukteBallon.nl geeft jou gegarandeerd de mooiste prints op feestversiering. Wij werken milieubewust. Onze ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex en daarom zo min mogelijk milieubelastend. Omdat onze ballonnen voor zowel lucht als helium vulling zijn geschikt, kun je ze voor diverse doeleinden inzetten. Bij DeBedrukteBallon.nl kiezen wij ervoor om alle prints te zeefdrukken. Hiermee kunnen we jou een optimale drukkwaliteit bezorgen. De opdrukken zijn duidelijke zichtbaar, mooi van kleur en blijft goed zitten.

Bij een bedrukte ballon kopen of een reclame ballon kopen heb je meerdere opties. Je kunt ervoor kiezen om de opdruk in één kleur op de ballon af te drukken of in meerdere kleuren. Ook kun je de ballon op meerdere zijden laten bedrukken, zodat deze nog beter zichtbaar is.

 

Korte levertijd

Heb je de bedrukte versiering binnen korte tijd nodig? Geen paniek! Wij leveren standaard binnen slechts 15 werkdagen. Mocht je de bedrukte ballonnen nog sneller willen ontvangen dan kan dat ook. Voor spoedopdrachten rekenen wij een meerprijs van 50 euro per opdracht, maar dan heb je snel de gewenste versiering in huis. Een bedrukte ballon kopen voor persoonlijke doeleinden of een reclame ballon kopen voor een zakelijk evenement. Wij helpen jou er een feestje van te maken waarmee je indruk maakt. Origine reclame maken is onze specialiteit. Een reclame ballon kopen of een persoonlijk bedrukte ballon kopen gaat via onze website snel en eenvoudig.

 

Veel tevreden klanten gingen je voor

Wij hebben het geluk dat wij al veel mooie dingen hebben mogen maken. Neem een kijkje op onze site. Op onze website DeBedrukteBallon.nl kun je mooie voorbeelden vinden van wat wij zoal hebben gemaakt. Mooie originele reclame uitingen voor kinderdagverblijven, huurdersverenigingen, automerken en financiële adviseurs. Maar ook bedrukte ballonnen voor kinderpartijtjes, winkelopeningen en trouwerijen zijn ons niet onbekend. Wij maakten bedrukte ballonnen voor onder andere;

  • Verloskundige praktijk
  • Dansstudio
  • Burgerinitiatief
  • Huurdersvereniging
  • Kinderboeken uitgeverij
  • Financieel adviseur
  • Kinderdagverblijf
  • Kledingzaak
  • Restaurant
  • Sportschool

Een bedrukte ballon kopen of een reclame ballon kopen kun je dus het beste doen via DeBedrukteBallon.nl. Originele reclame maken is ons vak.

 

Debedrukteballon.nl is onderdeel van:
MTis B.V.
Luttermolenweg 7
7587 RH  De Lutte

Tel: +31 (0)541 552 987
Fax: +31 (0)847 179 108

KvK Veluwe en Twente 55420141
BTW Nummer: NL851701267B01