Op zoek naar een opvallend promotie artikel voor de komende verkiezingen?

Geplaatst in: Tips | 0

Ben je op zoek naar een opvallend promotie artikel voor de komende verkiezingen?

Wel eens aan een bedrukte ballon gedacht? Dat klinkt misschien in eerste instantie wat ouderwets. Dat snappen we. Maar niks is minder waar! Ballonnen zijn juist voor verkiezingen uitermate geschikt om jullie campagne extra aandacht te geven. Ze vallen op, zijn voordelig en zijn makkelijk te verspreiden. Bedruk jullie belangrijkste standpunten op verschillende vormen en kleuren ballonnen. Wedden dat je ze binnen no time overal ziet opduiken? Want wie houdt er nou niet van ballonnen?

 

Waarom is een ballon het perfecte promotie artikel voor de verkiezingen?

We hebben de beste redenen om te kiezen voor bedrukte ballonnen voor je op een rij gezet.

 1. Bedrukte ballonnen zijn goedkoop!
 2. Ze zijn er in alle kleuren en maten en zelfs verschillende vormen. Wel eens aan een doorzichtige ballon gedacht? Past dat bij jullie transparante en heldere verkiezingsstrategie?
 3. Je kunt jullie ballon zo samenstellen dat hij precies bij de partij en doelgroep past.
 4. Ballonnen vallen op, knallen en staan voor feest en overwinning!
 5. Ballonnen zijn licht van gewicht en zeer gewild bij gezinnen en kinderen. Kinderen zijn de toekomst. Deel je ze uit dan zie je ze al snel overal terug. Ballonnen zijn sowieso makkelijk te verspreiden.

 

Zet nu de verkiezingscampagne kracht bij met eigenzinnige bedrukte ballonnen!

 

Verkiezingspromotie bestellen bij de bedrukte ballon

We zijn natuurlijk niet het enige bedrijf dat ballonnen bedrukt. Maar wel de enige juiste partner. Waarom? Dat is simpel:

 • Wij bedrukken alleen ballonnen van zeer goede kwaliteit van 100% natuurlatex. Dat is minder milieubelastend!
 • Ook onze opdrukken worden met beleid gezet zodat alle ballonnen ook echt precies hetzelfde zijn. Onze zeefdrukkers streven naar optimale drukkwaliteit. Je krijgt dus gegarandeerd een duidelijke, goed zichtbare opdruk die prachtig is van kleur en goed blijft zitten.
 • Wij hebben een standaard korte levertijd en spoedopdrachten zijn geen enkel probleem.
 • Wij zijn een betrouwbare leverancier, net zoals jullie een betrouwbare partij zijn. Wij houden ons aan onze afspraken.
 • Wij hebben verschillende kleuren, vormen, accessoires en vullingen voor ballonnen. Je vindt het allemaal in onze veilige en overzichtelijke webshop.
 • We adviseren graag en zitten boordevol tips. Wij helpen je graag met een opvallende effectieve ballon samen te stellen!
 • Wij zijn altijd in voor een praatje. Bel ons gewoon eens op voor informatie en vragen. Ons nummer is +31 (0)541 552 987.

 

 

Laat een Reactie Achter