Gemakkelijk bestellen bij DeBedrukteBallon.nl

 Op de website van DeBedrukteBallon.nl heb je ontzettend veel keuze. Wij bieden gekleurde ballonnen in populaire kleuren zoals pasteltinten, metallic ballonnen of crystal ballonnen.  Als je echt wilt opvallen dan kies je voor een reuzenballon, een ballon in de vorm van een hart of je kunt bij ons een bedrukte ballonnen kopen met jouw bedrijfslogo, een persoonlijke wens of zelf aangeleverde foto. Via onze webshop kun je zowel een bedrukte ballon kopen als een onbedrukte ballon. De bedrukte ballonnen kunnen dienen als origine reclame uitingen. Een reclame ballon kopen bij DeBedrukteBallon.nl is snel en eenvoudig geregeld.

 

Bedrukte ballonnen bestellen >>

Persoonlijke bedrukte ballon kopen

Al onze ballonnen worden geproduceerd in Europa. Deze ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex en zijn (milieu) goedgekeurd volgens de norm EN-71-3. Dit keurmerk is in navolging van de Europese Speelgoedrichtlijn. De ballonnen die je kunt vinden op DeBedrukteBallon.nl zijn geschikt voor zowel lucht als helium vulling. Wij bedrukken onze ballonnen door middel van zeefdruk. Met deze techniek krijg je een optimale bedrukking op je ballon. De print heeft met een zeefdruk altijd een goede dekking en blijft daardoor ten alle tijde goed zichtbaar. Omdat wij printen in onze eigen fabriek, kunnen wij jou gegarandeerd de kwaliteit leveren die de klant van ons verwacht. Een persoonlijk bedrukte ballon kopen voor originele reclame doe je het beste bij DeBedrukteBallon.nl.

de bedrukte ballon logo

 

Reclame ballon kopen

Voor echte originele reclame laat je bij ons ballonnen bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of slogan. Je kunt ons jouw gewenste afbeelding mailen of uploaden. Wij printen in meerdere kleuren en eventueel ook aan beide zijden van de ballon. Eventuele andere wensen kun je ons laten weten met behulp van het contact formulier of je kunt ons een mailtje sturen. Wij denken graag met je mee. Populaire giveaways voor kleine kinderen zijn de punchballonnen. Deze stevige ballonnen worden altijd geleverd met een elastiek.

Onze reclame ballonnen zijn niet alleen uitstekend geschikt voor de verkoopstimulering van bedrijven, maar ook om jouw sportclub, hobby vereniging of (muziek) school op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Bij DeBedrukteBallon.nl helpen wij je graag met originele promotie. Een reclame ballon kopen in onze webshop is een fluitje van een cent.

 

Bedrukte ballonnen bestellen >>

 

Benodigdheden bestellen

Vergeet je bij je bestelling niet de bijbehorende artikelen te bestellen? Bij een bedrukte ballon kopen of een reclame ballon kopen hoort nog meer. Originele reclame maken doe je het beste als je voor het complete plaatje gaat. Met mooie linten, handige ballonstokje, wedstrijdkaartjes en een gemakkelijke ballonpomp ben je in één keer klaar. Je kunt zelf aangeven welke kleuren ballonnen je wenst te ontvangen en je kunt een gewenste hoeveelheid selecteren. Enthousiaste klanten zetten wij graag extra in het zonnetje. Bij sommige artikelen geldt namelijk een kwantumkorting; hoe meer je van het artikel besteld, des te meer korting je op het totaalbedrag kunt ontvangen.

 

Bestel nu

Wil je nog meer goede redenen horen waarom je een bedrukte ballon kopen, een onbedrukte ballon kopen of een reclame ballon kopen bij ons zou moeten doen?

Met een bedrukte ballon van DeBedrukteBallon.nl genereer je op een vrolijke en originele manier naamsbekendheid, geef je iedere feestelijke gelegenheid een persoonlijke touch en laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Wij zijn gespecialiseerd in originele reclame uitingen en persoonlijke bedrukkingen.

Bedrukte ballonnen bestellen >>