Bedrukte ballonnen op een bruiloft

Geplaatst in: Tips | 0

Een ballon is een feestartikel die voor veel gelegenheden gebruikt kan worden. Het is tevens een geschikte decoratie voor een bruiloft. Ontwerp originele ballonnen voor je eigen bruiloft of voor die van vrienden of een familielid. Het zal een mooie toevoeging zijn aan de gelegenheid. De gasten zullen nog meer in de stemming komen.

Waarom ballonnen?

Het zijn van vroeger uit echte feestartikelen. Ze voegen echt iets toe op de bruiloft. Bovendien zal het de aandacht van veel mensen trekken. Laat ballonnen bedrukken en gebruik ze voor de entree van het bruidspaar. Bijvoorbeeld mooie witte of pastelkleurige ballonnen. Het is maar net in wat voor stijl de gelegenheid is. Er is altijd wel een passende kleur te vinden.
bruiloft-ballon

Ontwerpen en bedrukken

Ontwerp je eigen trouwballon. Bedenk een leuke tekst of kies een afbeelding. Nog leuker is om een foto te gebruiken. Maak een speciale foto van jou en je partner en laat deze bedrukken op de ballonnen. Uiteraard kan deze bedrukt worden op de ballonnenkleur naar keuze. Zo kun je ontwerpen maken die volledig passen in de stijl van jouw bruiloft. Heb je niet zoveel inspiratie? Er zijn ook vele voorbedrukte varianten. Denk aan hartjes, rozen, duiven en leuke teksten als ‘Ja, ik wil!’, ‘Just Married’ en ‘Mr & Mrs’. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Huwelijksfeest

Naast een bruiloft kun je ook ballonnen bedrukken ter ere van een huwelijksfeest. Bijvoorbeeld wanneer een stel in je omgeving 10, 12,5, 25 of misschien wel 30 jaar getrouwd is. De gelegenheid maakt niet uit. Een bedrukte ballon is snel gemaakt en thuisbezorgd. Er zijn vele grafische mogelijkheden voor het ontwerp. Verras je ouders bijvoorbeeld met een ballon met een foto van vroeger en nu.

Laat hier direct uw ballon voor een bruiloft ontwerpen…

Laat een Reactie Achter